NYA Subaru Crosstrek

VINTERKAMPANJ

Fram till sista april bjuder vi på fri uppgradering till nästa utrustningsnivå på Forester, värde upp till 30.000 kr.

Privatleasing från 5.295 kr/mån*

*Privatleasing via Subaru Finans, avtalstid 36 mån, körsträcka 1500 mil/år, service ingår, uppl avg. 695 kr, aviavgift 60 kr, Rörlig ränta, reservation för sedvanlig kreditprövning.

Just nu får du 25.000 kr i rabatt när du köper en ny Subaru Outback. Gäller t.om sista april 2024.

Passa på att köp en av våra lagerbilar årsmodell 2023 Subaru Outback. Just nu får du Vinterhjul och dragkrok utan extra kostnad (värde 32.000 kr). Erbjudandet gäller t.om 30 april 2023 eller så långt lagret räcker.


Fri service 3 år

När du köper en ny Subaru kommer du också att ha förmånen att åtnjuta den fria servicen som ingår i upp till 45.000 km eller 3 år.

Fri Service är precis som det låter, inga konstigheter, kostnadsfria reservdelar som ingår i servicen och tiden som verkstaden använder för att gå igenom din bil. Många gånger finns det mjukvaruuppdateringar som laddas in och säkerställer att bilen är uppdaterad till den senaste mjukvaran, allt för att du ska få ut så många problemfria mil som möjligt från din Subaru.

SERVICE

Intervallerna på en Subaru är 15.000 km eller 12 månader,  ganska tätt om du jämför med andra tillverkare, vi är i den fasta tron att täta och regelbundna servicebesök är det bästa för våra bilar, regelbunden och återkommande service säkerställer lång livslängd på din bil. Subaru ingenjörerna i Japan arbetar med en motorkonstruktion som endast  två biltillverkare använder sig av, en Subaru är helt enkelt inte som andra bilar! När du besöker en av våra verkstäder för service så säkerställer vi alltid att:

• Senaste mjukvaruuppdateringar blir inlagda
• Samtliga produktåterkallelser blir utförda
• Rätt reservdelar, oljor och vätskor används
• Stämpel i boken finns och serviceschema följs


ALLTID FYRHJULSDRIFT

För Subaru är fyrhjulsdriften först och främst en fråga om säkerhet, därför ingår den i alla våra modeller. Fyrhjulsdriften ger dig även framkomlighet och en suverän dragbil.

ALLTID NÖJDA KUNDER

En del köper bil utifrån vad grannarna kör. Andra köper för att färgen är fin eller för de många mugghållarna. Och så finns det vi som köper Subaru. Vi som läser tester, provkör, funderar och provkör igen. Vi som är petiga, svårflörtade och som sätter funktion och driftsäkerhet framför prestige. Att vi är den gruppen bilägare som är mest nöjda med vår bil, vår Subaru, säger väldigt, väldigt mycket.

EYESIGHT

Den senaste generationen av eyesight innefattar nya avancerade funktioner. Det nyaste systemet används i alla subaru-modeller av modellår 2018 som är utrustade med EyeSight. Kamerorna i Subarus EyeSight-system observerar vägen på samma sätt som ett ögonpar. Systemets två stereokameror är försedda med en utmärkt bildigenkänning och ger en tredimensionell färgbild.


NYA SUBARU CROSSTREK

Crosstrek är utvecklad med ägaren i fokus. Fyrhjulsdrift, lastkapacitet och högsta säkerhet – egenskaper som historiskt gjort Subaru till favorit och förstahandsval för aktiva familjer. Eftersom Subaru alltid använder egen teknik och unika lösningar behöver vi aldrig kompromissa. Crosstrek är precis så bra som vi vill att den ska vara.


SUBARU SOLTERRA

Subarus praktiska och eldrivna familjebil har kommit till Europa. En fyrhjulsdriven suv, perfekt för att se till att du och allt du håller kärt kommer hem tryggt, Subaru Soltera. Den besitter alla egenskaper som generationer av Subaru-ägare förväntar sig och värderar högt. Subaru Solterra är helt annorlunda. Helt ny. Men precis som en Subaru ska vara. Fyrhjulsdriven, högsta säkerhet som standard, 3 års fri service och osannolikt hög utrustningsnivå redan i sitt grundutförande. Den enda skillnaden är att den drivs av el, upp till 46 mil om det behövs.


SUBARU OUTBACK

Outback bjuder på massor av finurligheter och finesser som gör livet enklare. Takrails med inbyggt takräcke är ett exempel som gör det enkelt för dig att lasta på taket. Självklart är bilen kompatibel med Apple CarPlay och Android Auto.

Med 88,8% av maximal poäng presterade Outback det högsta sammanlagda resultatet av alla bilar som utvärderats i trafiksäkerhetstestet Euro NCAP under 2021.


SUBARU FORESTER

Subaru Forester e-Boxer är längre bredare och erbjuder högre säkerhet än någon tidigare modell från Subaru. Allt är nytt, inifrån och ut, och bygger på nya Subaru Global Platform. Forester har nått helt nya nivåer av komfort, säkerhet, mångsidighet och ett bekymmersfritt bilägande. En tuff, kompakt design men samtidigt rymlig och bekväm.

Rejält stark när det gäller och behövs. Forester klarar av att dra riktigt tungt. Du sitter högt och har en fantastisk runt-om-sikt. Som i alla Subaru-bilar kommer säkerheten alltid först! När Euro NCAP testade Forester utsågs den till säkrast i sin klass.


SUBARU XV

Subaru XV kombinerar stilren, urban design och kraftfull skönhet med kapacitet och kompetens som låter dig leva livet du drömmer om. Subaru XV tar dig dit du vill, till aktiviteterna du älskar, med stil och komfort. Varje dag kan vara, och borde vara, ett äventyr att glädjas åt.

Oavsett om du söker efter en klassisk bensin Subaru XV hittar du allt det som gör en Subaru till en Subaru. Fyrhjulsdrift, markfrigång, rymlig inuti, tåligt utanpå och säkerhet i världsklass. Modellen är byggd på Subarus nya plattform och har förtjänat titeln säkraste bilen, i sin klass i Euro NCAP.

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.

Arlandastad

Thulins Plats 4A
195 61 Arlandastad

Försäljning
Tel: 08-591 226 10
Mån-fre: 10-18
Lör: 11-15

Norrtälje

Görlavägen 11B
761 41 Norrtälje

Verkstad
Tel: 0176-100 66
Mån-Tor: 7.15-16.30
Fre: 7.15-14.30

Österåker

Rallarvägen 14
184 40 Åkersberga

Försäljning
Tel: 08-540 680 60
Mån-fre: 9-18
Lör: 11-15

Verkstad
Tel: 08-540 651 61
Mån-Tor: 7.15-16.30
Fre: 7.15-14.30

Samarbetspartners: