AKTUELLA KAMPANJER

Sommarerbjudande från Team Autocar

När du köper en Subaru i sommar hos oss, ny eller begagnad, ingår ett Multimete-Kit på köpet (värde 1.495 kr).

Innehåll i Multimete-Kit

Multimete är framtaget av Tobias Ekvall och Edvin Johansson i Team Galant med fokus på att fånga många olika arter och även hålla tävlingskvalité på både spö och utrustning. Vi har tagit det svåraste och bästa inom mete och gjort det enkelt och lättillgängligt. Allting är färdigknutet, så du behöver inte knyta en enda knut, inte ens om linan går av! Kitet innehåller närmare 20 olika produkter och du sparar uppåt 1.000 kr på att köpa allt som ett kit mot om du hade köpt samtliga produkter var för sig.

Med Multimete fångar du enkelt arter som abborre, mört, öring, sik, braxen och många fler. Vi skickar med två färdigriggade uppsättningar med huvudlina, redo att användas direkt. Det ena är ett 2g flöte med mindre krok i storlek 12 wide gap för de mindre fiskarna som löjor och elritsor, samt ett lite större 3g flöte med krok i storlek 6 wide gap för sutare, brax och stora abborrar.

Se när Tobias och Edvin i Team Galant berättar mer och visar upp Multimete-kitet i denna video här!

KITET INNEHÅLLER:
– Metspö: Tobias Ekvall Edition med stonfo-topp (snabbfäste) för att slippa knyta
– Exklusiv och funktionell Team Galant ryggsäck
– Exklusiv Multimete-mätbräda.
– Informationsfolder med längdtabell för varje art.
– Beteslåda med plats för t.ex extra krokar och vikter.
– 2st färdigknutna- och riggade linvindor med flöten, vikter på 2 och 3 gram samt krokar.
– Extra paket krokar, storlek 12- och 6 Wide Gap á 10st/paket.
– 25m extra huvudlina, mono 0,22 millimeter.
– 8st extra färdigknutna tafsar i tjocklek 0,20 millimeter med fastknutna krokar och ögla-i-ögla funktion.
– Ask med extra vikter och sänken av alla slag för kittet.
– Spade för att gräva fram mask eller avliva fisk för catch and cook.
– Tafsklippare med jojofunktion. (Du slipper vassa knivar!)
– Tång med hake för möjlighet att fästa i skärp eller ryggsäck.
– Ventilerad, proffsig och praktisk maskburk med spänne.

Team Galant ‘TG’ ryggsäcken är en liten men mycket funktionell väska som du kan använda på flera olika sätt. De vadderade remmarna kan sättas ihop eller delas i två med hjälp av dragkedja, ändra placering efter önskemål med karbinhakarna. Göm axelremmarna i ryggsäckens bakre ficka om du hellre använder den medföljande nackremmen för att ha väskan på magen, på så sätt når du lätt innehållet i väskan medan du fiskar och kan dessutom använda dryckeshållaren i botten.

På ryggsäcken finner du en mängd olika fickor, spännen och D-ringar där du kan fästa det du kan tänkas behöva för din fiskedag. Ryggsäcken finns i två färger, svart och grå, och är endast tillgängliga i Multimete-kitet. Metspöt, eller flera metspön, kan placeras med- och utan fodral i remmarna på ryggsäckens utsida.

FISKESPÖ:

Metspö – Tobias Ekvall Edition
Framtaget av rutinerade fiskare, däribland Tobias Ekvall själv och inspirerat av det meteskit Tobias vann SM i mete med år 2011, både individuellt och i lag.

Gjort i kolfiber med vikt på endast ca 100g, vilket gör det lätt att hantera för alla trots sin längd på närmare 4m. I hopfällt läge är spöt ca 120cm långt och förvaras då med fördel i medföljande fodral. Metspöt är utrustad med stonfo-topp, en funktion som gör att du slipper knyta linan i toppen vilket tillåter dig att snabbt haka på och av linan i de färdigknutna öglorna som finns på linorna i Multimete-kitet.

Just nu har vi sommarkampanj till ett värde av 93.000 kr när du köper en Subaru Solterra. 

Vi ger dig 60.000kr i sommarrabatt samt bjuder på kompletta vinterhjul och fast dragkrok till ett värde av 33.000kr och som alltid har du såklart 3 års fri service.

Passa på att köp en Subaru Outback. Just nu får du Vinterhjul och dragkrok utan extra kostnad (värde 32.000 kr). Erbjudandet gäller t.om 30 augusti 2024.

Crosstrek är utvecklad med ägaren i fokus. Fyrhjulsdrift, lastkapacitet och högsta säkerhet – egenskaper som historiskt gjort Subaru till favorit och förstahandsval för aktiva familjer. Eftersom Subaru alltid använder egen teknik och unika lösningar behöver vi aldrig kompromissa. Crosstrek är precis så bra som vi vill att den ska vara.

Fram till sista augusti ingår vinterhjul och dragkrok på Forester, värde upp till 32.000 kr.

Privatleasing från 5.295 kr/mån*

*Privatleasing via Subaru Finans, avtalstid 36 mån, körsträcka 1500 mil/år, service ingår, uppl avg. 695 kr, aviavgift 60 kr, Rörlig ränta, reservation för sedvanlig kreditprövning.


Fri service 3 år

När du köper en ny Subaru kommer du också att ha förmånen att åtnjuta den fria servicen som ingår i upp till 45.000 km eller 3 år.

Fri Service är precis som det låter, inga konstigheter, kostnadsfria reservdelar som ingår i servicen och tiden som verkstaden använder för att gå igenom din bil. Många gånger finns det mjukvaruuppdateringar som laddas in och säkerställer att bilen är uppdaterad till den senaste mjukvaran, allt för att du ska få ut så många problemfria mil som möjligt från din Subaru.

SERVICE

Intervallerna på en Subaru är 15.000 km eller 12 månader,  ganska tätt om du jämför med andra tillverkare, vi är i den fasta tron att täta och regelbundna servicebesök är det bästa för våra bilar, regelbunden och återkommande service säkerställer lång livslängd på din bil. Subaru ingenjörerna i Japan arbetar med en motorkonstruktion som endast  två biltillverkare använder sig av, en Subaru är helt enkelt inte som andra bilar! När du besöker en av våra verkstäder för service så säkerställer vi alltid att:

• Senaste mjukvaruuppdateringar blir inlagda
• Samtliga produktåterkallelser blir utförda
• Rätt reservdelar, oljor och vätskor används
• Stämpel i boken finns och serviceschema följs


ALLTID FYRHJULSDRIFT

För Subaru är fyrhjulsdriften först och främst en fråga om säkerhet, därför ingår den i alla våra modeller. Fyrhjulsdriften ger dig även framkomlighet och en suverän dragbil.

ALLTID NÖJDA KUNDER

En del köper bil utifrån vad grannarna kör. Andra köper för att färgen är fin eller för de många mugghållarna. Och så finns det vi som köper Subaru. Vi som läser tester, provkör, funderar och provkör igen. Vi som är petiga, svårflörtade och som sätter funktion och driftsäkerhet framför prestige. Att vi är den gruppen bilägare som är mest nöjda med vår bil, vår Subaru, säger väldigt, väldigt mycket.

EYESIGHT

Den senaste generationen av eyesight innefattar nya avancerade funktioner. Det nyaste systemet används i alla subaru-modeller av modellår 2018 som är utrustade med EyeSight. Kamerorna i Subarus EyeSight-system observerar vägen på samma sätt som ett ögonpar. Systemets två stereokameror är försedda med en utmärkt bildigenkänning och ger en tredimensionell färgbild.


NYA SUBARU CROSSTREK

Crosstrek är utvecklad med ägaren i fokus. Fyrhjulsdrift, lastkapacitet och högsta säkerhet – egenskaper som historiskt gjort Subaru till favorit och förstahandsval för aktiva familjer. Eftersom Subaru alltid använder egen teknik och unika lösningar behöver vi aldrig kompromissa. Crosstrek är precis så bra som vi vill att den ska vara.


SUBARU SOLTERRA

Subarus praktiska och eldrivna familjebil har kommit till Europa. En fyrhjulsdriven suv, perfekt för att se till att du och allt du håller kärt kommer hem tryggt, Subaru Soltera. Den besitter alla egenskaper som generationer av Subaru-ägare förväntar sig och värderar högt. Subaru Solterra är helt annorlunda. Helt ny. Men precis som en Subaru ska vara. Fyrhjulsdriven, högsta säkerhet som standard, 3 års fri service och osannolikt hög utrustningsnivå redan i sitt grundutförande. Den enda skillnaden är att den drivs av el, upp till 46 mil om det behövs.


SUBARU OUTBACK

Outback bjuder på massor av finurligheter och finesser som gör livet enklare. Takrails med inbyggt takräcke är ett exempel som gör det enkelt för dig att lasta på taket. Självklart är bilen kompatibel med Apple CarPlay och Android Auto.

Med 88,8% av maximal poäng presterade Outback det högsta sammanlagda resultatet av alla bilar som utvärderats i trafiksäkerhetstestet Euro NCAP under 2021.


SUBARU FORESTER

Subaru Forester e-Boxer är längre bredare och erbjuder högre säkerhet än någon tidigare modell från Subaru. Allt är nytt, inifrån och ut, och bygger på nya Subaru Global Platform. Forester har nått helt nya nivåer av komfort, säkerhet, mångsidighet och ett bekymmersfritt bilägande. En tuff, kompakt design men samtidigt rymlig och bekväm.

Rejält stark när det gäller och behövs. Forester klarar av att dra riktigt tungt. Du sitter högt och har en fantastisk runt-om-sikt. Som i alla Subaru-bilar kommer säkerheten alltid först! När Euro NCAP testade Forester utsågs den till säkrast i sin klass.

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.

Arlandastad

Thulins Plats 4A
195 61 Arlandastad

Försäljning
Tel: 08-591 226 10
Mån-fre: 10-18
Lör: 11-15

Norrtälje

Görlavägen 11B
761 41 Norrtälje

Verkstad
Tel: 0176-100 66
Mån-Tor: 7.15-16.30
Fre: 7.15-14.30

Österåker

Rallarvägen 14
184 40 Åkersberga

Försäljning
Tel: 08-540 680 60
Mån-fre: 9-18
Lör: 11-15

Verkstad
Tel: 08-540 651 61
Mån-Tor: 7.15-16.30
Fre: 7.15-14.30

Samarbetspartners: