Försäljning: 08-540 680 60
Verkstad: 08-540 651 61

Du kan känna dig trygg hos oss, vi är certifierade som en Godkänd Bilverkstad (GBV).

Här kan du boka din service och önska datum för ditt besök. Vi kontaktar dig sedan och bekräftar önskat datum och tid.

**Vi kan hämta och lämna din bil för 249 kr/tur och retur. Detta pris gäller om du bor inom 25 km radie från vår anläggning. Om du bor lägre bort lämnar vi gärna ett pris även på det.

Fasta priser

  • Hjulskifte från 375 kr
  • Däckhotell 1.250 kr/säsong
  • Byte batteri i fjärrnycke 59 kr
  • Ozonbehandling 399 kr
Namn Telefon E-postadress * Vill bli kontaktad viaTelefonE-post
Registreringsnummer * Märke * Model *
Service/Reparation (Beskriv gärna ditt ärende)
Miltal * Senaste service *
LånebilJaNej Hämta/lämna (249 kr/ToR*)JaNej
Övriga upplysningar?
Önskad service/verkstadsplatsÅkersbergaNorrtälje

Bifoga bild

Personlig data
Information som samlas in om dig används dels för att vi ska kunna uppfylla dina önskemål, men även för att förbättra våra produkter och tjänster. Detta gör vi genom att använda informationen på ett lämpligt sätt. Informationen behandlas i enlighet med gällande lagstiftning avseende personligt integritetsskydd. Du har rätt att få veta vilken information som finns lagrad om dig och att kunna korrigera den vid behov och du har även rätt att kräva att vi inte använder oss av informationen. Vi kommer att göra allt för att uppfylla dina önskemål. Observera att speciell lagstiftning inom vissa områden, såsom säkerhet och finans, kan hindra oss från att tillhandahålla viss information. Läs mer i vår information om personuppgiftsbegandling här: https://www.autocar.se/gdpr/Auktoriserad återförsäljare för Nissan

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.


Ackrediterad verkstad för AutoexpertenSamarbetspartners: