Nissan range

Nissan ARIYA en 100 % eldriven crossover

Med e-4ORCE-teknologi, som innebär dubbla elmotorer och en unik 4-hjulsdriftsteknik, får du med ARIYA den perfekta balansen mellan kraft och kontroll under alla förhållanden. Accelerera med omedelbart vridmoment. Kör obehindrat i alla väglag och på slingriga vägar med full kontroll. Sist men inte minst, njut av en mjuk och bekväm körupplevelse hela tiden.

Oavsett om du är ute efter fantastisk prestanda, imponerande kapacitet eller lång räckvidd – finns det en Nissan ARIYA som passar just dig.


Helt nya Nissan Qashqai
med e-power

2007 uppfann Nissan Qashqai – en crossover som kombinerade en kompakt halvkombi med en funktionell SUV. Nu får du möta nya Nissan Qashqai! Med en kraftfull stance, skarp LED-belysning och massiva 20” lättmetallfälgar, i en aerodynamisk kompakt kaross, tillhandahåller Nissan Qashqai återigen en ny vision.

Nissan Qashqai är tillgänglig med 2- eller 4-hjulsdrift⁽¹⁾ och två elektriska drivlinor: e-POWER och Mildhybrid.

Nissan Qashqai e-POWER är extra effektiv vid stadskörning och erbjuder en jämnare, tystare och framför allt mer bränsleeffektiv körning tack vare EV-läget och e-Pedal Step-teknologin.


Nissan X-Trail

Med upp till sju sittplatser reser alla i familjen bekvämt. USB-uttag fram och bak gör att färden går fortare och det rymliga lastutrymmet med bagageskivor, som medger sexton konfigurationer, är enkelt att packa och organisera.


Nissan Juke

Skarpa linjer definierar den aerodynamiska designen och strålkastarnas utformning bidrar till det djärva utseendet. Den distinkta designen i kombination med ett flytande tak och 19″ lättmetallfälgar förstärker ytterligare denna crossover-coupé.

I Nissan Juke Hybrid kombineras en el- och bensinmotor. Systemet växlar sömlöst mellan de två under resan för att ge dig bättre bränsleeffektivitet och en mjukare körupplevelse.


Helt nya Nissan Interstar

Varje företag har sina egna specifika krav. Det är därför som Interstar finns med flera olika alternativ för hjulbas, nyttolast och storlek på karossen för att passa din verksamhet på bästa sätt.

Förutom ett stort och mångsidigt lastutrymme, erbjuder nya Nissan Interstar också en rymlig, praktisk och uppkopplad hytt som blir ditt kontor på vägarna. Håll koll på alla delar av din verksamhet oavsett vart du är på väg.


Nissan Primastar

Passagerare eller gods? Skåp eller flak? Upptäck ett brett utbud av Nissan Primastar. Olika versioner designade för olika behov.

Med motoralternativ på 110 till 170 hk ger nya Nissan Primastar god prestanda samtidigt som den är imponerande bränslesnål och därmed har minskade utsläpp – tack vare den avancerade turboladdaren med variabel geometri.

Nissan Townstar Combi EV

Helt nya Nissan Townstar EV är perfekt för dig och din familj. Dess räckvidd på upp till 285 Km och snabbladdningsalternativ klarar även långa dagar, medan (1)(2) drivlinan med nollutsläpp ger dig tillgång till alla platser i staden.


Nissan Townstar skåp EV

Driftskostnaderna hos en elbil är betydligt lägre jämfört med en motsvarande fossildriven bil. Detta betyder att nya Nissan Townstar EV är bra för affärerna. Med en räckvidd på upp till 291 km klarar den även långa dagar, med nollutsläpp under färd. Eftersom drivlinan är helt elektrisk kommer Townstar EV även ge dig tillgång till framtida miljözoner som det diskuteras om att införas i våra städer.

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.

Arlandastad

Thulins Plats 4A
195 61 Arlandastad

Försäljning
Tel: 08-591 226 10
Mån-fre: 10-18
Lör: 11-15

Norrtälje

Görlavägen 11B
761 41 Norrtälje

Verkstad
Tel: 0176-100 66
Mån-Tor: 7.15-16.30
Fre: 7.15-14.30

Österåker

Rallarvägen 14
184 40 Åkersberga

Försäljning
Tel: 08-540 680 60
Mån-fre: 9-18
Lör: 11-15

Verkstad
Tel: 08-540 651 61
Mån-Tor: 7.15-16.30
Fre: 7.15-14.30

Samarbetspartners: