Försäljning: 08-540 680 60
Verkstad: 08-540 651 61

SOMMARKAMPANJ!

Finansiera ditt bilköp och få en elscooter på köpet.

Begränsat antal. Först till kvarn gäller!

Finansieringsexempel:

Fordonets pris: 187.500 kr
Kontantinsats: 37.500 kr (20%)
Ränta: 4,95%
Amorteringstid: 36 månader
Restvärde: 93.750 kr (50%)
Kreditbelopp: 150.000 kr
Effektiv ränta: 5,84% (juni 2021)
Månadskostnad 2.071 kr

*Erbjudandet gäller vid finansiering av en ny- eller begagnad bil där lånebeloppet är minst 150.000 kr och finansieras via Team Autocar  Elscooter (värde ca 4.990 kr) Begränsat antal och gäller så långt lagret räcker, dock längst t.om 31 augusti 2021 och kan ej kombineras med andra erbjudanden, kampanjer eller rabatter. Med reservation för felskrivning.

Mer om elscootern:

Förvandla din dagliga pendling till en trevlig upplevelse med Xiaomi elscooter 1S MI25699. Välj mellan 3 hastighetslägen och njut av en maxhastighet på 25 km/h med 30 km räckvidd, som kan förbättras ytterligare tack vare det kinetiska energiåtervinnings-systemet. Scootern är tillverkad av förstklassigt material med TPR-grepp och pneumatiska däck, så att din körning blir mer bekväm. Det dubbla bromssystemet, den ultraljusa strålkastaren, baklyset och flera reflektorer ger hög säkerhet och med hjälp av den multifunktionella instrumentpanelen kan du enkelt hantera din körning. Tack vare den kompakta, vikbara designen är scootern lätt att förvara.

Design
Tack vare ett styre med TPR-grepp och förbättrade pneumatiska däck blir din körning mer bekväm. Med en vikt på endast 12,5 kg och en hopfällbar design är scootern enkel att förvara.

Däck
Nya generationens 8,5 tum stora pneumatiska däck erbjuder en mycket jämnare körning, tack vare en förbättrad robusthet och punkteringsmotstånd.

Prestanda
Ta dig till dina destinationer snabbt med en maxhastighet på 25 km/h och en imponerande räckvidd på 30 km.

Hastighetsinställningar
Välj mellan tre olika hastighetsinställningar för olika områden. Standardläget möjliggör hastigheter på 0-20 km/h, som kan uppgraderas till 0-25 km/h genom att växla till sportläget. Slå på gångläget i trånga områden för att sakta ner till 0-5 km/h.

Kinetiskt energiåtervinningssystem
Räckvidden förbättras ytterligare tack vare det kinetiska energiåtervinnings-systemet som gör att din scooter kan konvertera kinetisk energi från din körning till elektrisk energi.

Dubbla bromssystem
Bromsa säkert och med kortare avstånd tack vare det dubbla bromssystemet. Bakhjulet är utrustat med en stor perforerad skivbroms och framhjulet använder ett regenerativt E-ABS-bromssystem.

Lysen och sikt
Bra sikt är nyckeln till en säker körning. En ultraljus strålkastare på 2W säkerställer att du kan se ordentligt även på natten och baklyset varnar andra om din närvaro. Reflektorer har lagts till på scooterns sidor samt på fram- och baksidan.

Multifunktionell instrumentbräda
Få feedback i realtid på instrumentpanelens skärm och använd de intuitiva kontrollerna för en ännu bättre körupplevelse.

Smart batterihanteringssystem
Tack vare 6 smarta skyddsfunktioner utformade för att säkerställa högre säkerhet och längre batteritid, behöver du inte oroa dig för att få slut på batteri.

Smart app
Anslut din scooter till Mi Home-appen via Bluetooth för att övervaka dina kördata och anpassa styrinställningarna.

Specifikationer

  • Maxhastighet 25 km/h
  • Motoreffekt: 250 W
  • Batterityp: Lithium
  • Batterikapacitet 48 V (12 Ah)
  • Räckvidd: 30 km
  • Vikt: 12,5 kg
  • Hopfällbar
  • Belysning: fram och bak
  • Bromsar: Dubbla E-ABS
  • Hjul: Luftfyllda & stötabsorberande
 

Kör säkert!

Glöm inte hjälm och skydd! Observera att för eldrivna fordon utan pedaler är max effekt för bruk på allmän väg 250W och max tillåten toppfart 20 km/h.

Läs mer på Transportstyrelsens hemsida härAuktoriserad återförsäljare för Nissan

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.


Ackrediterad verkstad för AutoexpertenSamarbetspartners: