Försäljning: 08-540 680 60
Verkstad: 08-540 651 61


Fordonstekniker

Vi öppnar nu en helt ny, toppmodern serviceanläggning i Norrtälje. Vi söker nu dig som vill vara med och bygga upp den från start.

Team Autocar är ett företag i stark tillväxt. Som en del av vår expansion framåt söker vi en personbilstekniker som skall stärka upp vårt verkstadsteam ytterligare. I arbetet får du möjlighet att arbeta med felsökning, service, underhåll samt reparationsarbeten. Du levererar ett fackmannamässigt väl utfört arbete samt säkerställer att kundens önskemål är uppfyllt.

Vi söker dig som har ett par års erfarenhet som personbilstekniker. Har du Fordonsteknisk utbildning premieras det men är inget krav. Du har kunskap och utbildning inom modern felsökningsteknik. Vi vill gärna att du ska ha ambitionen att utbilda dig till Mastermekaniker för att nå högsta rang i verkstaden. Du är praktiskt lagd, noggrann och ansvarstagande, trivs med att jobba i en självständig roll med eget ansvar men du är samtidigt en självklar lagspelare. Teamet är det centrala i vår verksamhet. Du arbetar med kundbemötande vilket ställer höga krav på såväl social kompetens som professionalitet.  Vi på Team Autocar hjälper alltid varandra och ser till att vi tillsammans når våra mål och vi är stolta över vårt varumärke. Vi strävar också alltid över att ha de nöjdaste kunderna. För oss är det viktigt att varje kund ska känna sig sedd och betydelsefull samt få service i toppklass.

Vi förutsätter att du har goda kunskaper i svenska och engelska. Är du dessutom en glad och social person så kommer du att passa in mycket bra i vårt team.

B- körkort är ett krav.

Placering
Norrtälje

Vi erbjuder 
Vi erbjuder ett spännande arbete i ett expansivt företag med ett härligt team.

Välkommen med din ansökan!
Vi behandlar ansökningarna löpande. Skicka därför in din ansökan redan idag!

Ansök härAuktoriserad återförsäljare för Nissan

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.


Ackrediterad verkstad för AutoexpertenSamarbetspartners: