Försäljning: 08-540 680 60 Verkstad: 08-540 651 61

Handla när det passar dig och delbetala med Nissankortet

Delbetala i din egen takt
Du vet väl att du kan dela upp din betalning räntefritt för service, reparationer, däck och tillbehör. Du väljer själv vad som passar din ekonomi och dina behov bäst: räntefritt, en lägre månadskostnad eller kanske några månader betalningsfritt.

Ett Nissankort med fördelar
När du ansöker om räntefri delbetalning hos Nissan får du ett Nissankort med MasterCard-koppling. Med Nissankortet handlar du alltid förmånligt hos Nissan och du har alltid upp till 60 dagar utan ränta på det du betalar med kortet, överallt. Du har även möjlighet att delbetala ditt serviceavtal i upp till 36 månader räntefritt.

Nissankorthet i korthet

- Betala i din egen takt!
- Upp till 60 dagars räntefri kredit på alla köp.
- Delbetala ditt serviceavtal i upp till 36 månader räntefritt.

Ansök om Nissankortet här
Du kan ansöka om Nissankortet genom att besöka din närmaste Nissan-återförsäljare eller verkstad. Du kan även ansöka om kortet direkt här på sidan så det är klart när du kommer in till din återförsäljare. Du får svar efter sedvanlig kreditprövning och har en ansökan som är giltig i en månad. När det passar dig bäst går du till din Nissan-återförsäljare eller verkstad, tar med din legitimation och handlar det du vill.

Så ansöker du:

- Fyll i alla uppgifter i ansökan
- Besök din Nissan-återförsäljare eller verkstad och ta med din legitimation
- Avsluta ansökan hos återförsäljaren
- Handla direkt
- Du får ditt Nissankort hem i brevlådan.


TILL ANSÖKAN


Har du frågor om Nissankortet eller delbetalning är du välkommen att ringa till vår kundtjänst vardagar 9–18 på 
telefonnummer 08-559 514 00.

Nissan Finans är en del av Santander Consumer Bank – Nissans finanspartner i Sverige. Santander Consumer Bank är en del av den globala bankkoncernen Banco Santander, en av världens största banker med 117 miljoner kunder i över 45 länder. Läs mer på www.santanderconsumer.se


Efter räntefri period och vid kontantuttag är räntan f.n. 19,95 % (februari 2016). Aviavgift 30 kr/mån. 
Årsavgift 195 kr från år 2. Lägsta belopp att betala varje månad är 1/24 av skuldsaldot inklusive räntor och avgifter, dock lägst 150 kr. Betalningen av lägsta belopp innebär en längre återbetalningstid och en högre kreditkostnad. Kreditavtalet löper tills vidare.